Japonų mokslininko seminaras apie Agaricus blazei poveikį imunitetui ir žaizdų gijimui

SEMINARO ĮRAŠAS

KVIETIMAS

Sveiki!

Džiaugiamės, kad mūsų pirmasis seminaras „Medicininių Agaricus grybų naudojimas veterinarijoje“ praėjo taip puikiai ir sulaukėme tokio susidomėjimo, todėl nutarėme surengti dar vieną japonų mokslininko Akitomo Motoi seminarą, šįkart skirdami daugiau dėmesio Agaricus blazei 21 porūšio grybų poveikiui augintinio imunitetui ir žaizdų gijimui.

Taigi, su malonumu norime jus pakviesti į antrąjį japonų mokslininko Akitomo Motoi seminarą apie biologiškai aktyvių medicininių Agaricus blazei (King Agaricus) 21 porūšio grybų beta gliukanų grupės polisacharidų poveikį imuninei sistemai, suaktyvinant komplemento sistemą, stiprinant makrofagų ir natūralių „ląstelių žudikų" funkcijas.

Seminaras skirtas veterinarijos gydytojams ir kitiems, veterinarijos srityje dirbantiems, asmenims, tačiau mielai kviečiame pasiklausyti ir tiesiog tuos, kurie nori išsamiau susipažinti su Agaricus blazei 21 porūšio grybais ir jų naudojimu veterinarijoje.

APIE LEKTORIŲ

Akitomo Motoi – japonų mokslininkas, maisto papildų ir mitybos specialistas, Japonijos kovos su senėjimu medicinos draugijos narys bei produkto KA21 Beta-Glucan gamintojų Toei Shinyaku kompanijos prezidentas.

Akitomo Motoi taip pat yra Japonijos Keio universiteto SFC tyrimų centro mokslininkas bei Tokijo farmacijos ir gyvybės mokslų universiteto, mikrobinių produktų imunofarmakologijos tyrėjas. 

Jis nuolat dalyvauja Japonijos veterinarinės anestezijos ir chirurgijos draugijos susitikimuose, Japonijos klinikinės veterinarinės medicinos draugijos susitikimuose, tarptautinėse konferencijose ir t. t. Be to, kartu su kitais mokslininkais yra išleidęs daugybę mokslinių tyrimų, kuriuose buvo tyrinėjami Agaricus grybai.

SEMINARO INFORMACIJA

DATA: 2021.11.25
LAIKAS: 9.30 val.
TRUKMĖ: 1,5 val.
KALBA: anglų
VIETA: Online (Zoom platforma)
ORGANIZATORIUS: AltaVidaPet
KONTAKTAI: vet@altavidaholding.com; +37061230515

SEMINARO TEMOS:

  • Bendrai apie Agaricus brasilensis / blazei / subfescens.
  • Apie King Agaricus 21 porūšio (KA21) grybus.
  • KA21 moksliniai įrodymai:
    - KA21 poveikis imunitetui.
    - KA21 poveikis grybelinei infekcijai.
    - Priežiūra po operacijos, žaizdų gijimas, plaukų regeneracija.
  • Apibendrinimas ir klausimų-atsakymų sesija. 

Seminaras NEMOKAMAS

BŪTINA REGISTRACIJA

REGISTRACIJOS ANKETA

Dieną prieš seminarą (lapkričio 24 d.), visiems užsiregistravusiems išsiųsime Zoom nuorodą, kur galėsite prisijungti prie seminaro.
Pasidalinkite informacija su visais, kuriems gali būti įdomus šis seminaras.